Login With Facebook

Gadget

Albume foto

Nu a fost creeat niciun album foto.

Videoclipuri

CES 2011: Sony 3D Head Mounted Display 01:12
1561 vizualizari
2011-05-18 15:25:31
The Gadget Show: Top 5 CES 2011 03:14
1563 vizualizari
2011-05-18 15:24:34

Evenimente

Niciun eveniment creeat momentan
Gadget
Informatii grup
Categorie:
Nume:
Gadget
Creat la:
Miercuri, 18 Mai 2011
Initiator:
Voturi:

Descriere

Grupul utilizatorilor de gadget-uri.

Stiri

Miercuri, 18 Mai 2011 de Remus

In zilele noastre, pregatirea pentru o calatorie cu masina se aseamana foarte bine cu aceea pentru o misiune spatiala. Camere digitale, laptop-uri, i-Pod-uri, MP3 playere, DVD playere portabile, lazi frigorifice, precum si multe alte gadget-uri au devenit esentiale pentru ca pasagerii sa se bucure de o experienta de neuitat.

Tehnologia a avansat atat de mult incat instrumente minuscule de diagnostic ne pot avertiza despre posibile defectiuni ale masinii inainte ca acestea sa se produca, iar orice dispozitiv GPS nu numai ca ne informeaza asupra pozitiei geografice, dar ne poate indica cel mai bun hotel din zona, si chiar cum va fi vremea la destinatie.

Daca in urma cu cativa ani numarul acestor gadget-uri era extreme de redus, multe dintre acestea functionand si anevoios, in prezent dificultatea consta in alegerea acelor lucruri de care nu avem nevoie.In alegerea celor cinci obiecte am incercat sa realizam un echilibru intre tenhologia de ultima generatie si faptul ca se pleaca intr-o excursie, nu la un targ de stiinta.N-am inclus camere digitale sau telefoane mobile, pentru ca in zilele noastre nimeni nu mai pleaca la drum fara ele, si pentru ca desi am reusit sa ajungem pe luna, tot mai avem zone in care se poate pierde orice semnal. Astfel ca cea mai buna alternativa vine din partea telefoanelor conectate la satelit, care au ajuns astazi sa concureze cu success clasicele dispozitive mobile in ceea ce priveste dimensiunile.

Laptop-urile reprezinta astazi adevarate centre multimedia, mai ales cuplate cu cele mai noi tehnologii Wi-fi, permitand descarcarea de filme si muzica, redarea de DVD-uri sau chiar efectuarea de apeluri video. Dar la sfarsitul unei excursii cu masina nu tehnologia este cea care ramane iti intiparita in minte, un picnic in mijlocul naturii si o sticla rece de vin vor aduce un plus de farmec.